Oraşul Arad, aşa cum îl vedem toţi … sau aproape toţi

Update: Domnu prefect … (cosmin pribac)

Se pare ca lucrurile au intrat cat de cat intr-o normalitate, deci se poate, pacat ca pe la noi intotdeauna lucrurile incep destul de greu.

…. locuiti in orasul Arad ?

cosmin pribac

cosmin pribac (prefectul orasului Arad)

Daca locuiti in Arad va invit sa mergeti la Galeria Mall din Arad in orice dimineata doriti incepand cu orele 7 la SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE DIN CADRUL INSTITUTIEI PREFECTULUI JUDETULUI ARAD (ce pompos suna), veti vedea peste 200 de persoane care incearca sa dea examenul pentru permisul de conducere, sa mergeti si la ora 11 dimineata, veti vedea cam aceleas persoane (exceptand putinii norocosi care au reusit sa obtina „codul de bare”) plus alte persoane care vin ulterior, veti mai vedea si doi angajati ai prefecturii care se ocupa de radieri/inmatriculari (sper sa nu gresesc, doua ghisee diferite) care nu fac mai nimic, pentru ca foarte putine persoane merg la ei la ghiseu
Daca veti merge in jurul orei 13 veti intalni alte zeci de persoane obosite care stau de ore intregi pentru multravnitul „cod de bare” fara de care nu pot da examenul, la ora 14 se inchide ghiseul fara ca toti cei care au asteptat sa poata da examenul.

De ce domnule prefect nu faceti in asa fel ca examinarile pentru permisele de conducere sa fie mai eficiente ? de ce va bateti joc de sute de persoane zilnic ?

Rusine !!!

Nota 4 domnule prefect pentru incompetenta/nepasare.

L.E. stiati domnule prefect ca desi orarul de functionare nu arata vinerea este zi scurta ? verificati cate „coduri de bare” sunt eliberate zilnic, inclusiv vinerea, veti avea o surpriza

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s