Oraşul Arad, aşa cum îl vedem toţi … sau aproape toţi

Kaufland vinde de Sărbătorile de iarnă marfă ținută in condiții improprii

Mai exact la magazinul Kaufland Arad (Stadion CFR) marfa este ținută pe terenul de sport construit cică pentru tinerii din cartier

01.re_re_20141227_085041

Nu contează că în ziua de vineri 26.12.2014 afară au fost 13° C, nu contează că in noaptea de vineri spre sâmbătă afară a înghețat, dimineața la ora 8.50 afară erau -2,5°, pentru cei de la Kaufland era mai important să vândă cât mai mult, nu contează că în luna August 2014 terenul de sport era o groapă de gunoi, am scris atunci de Focar de infectie in centrul orasului: Groapa de gunoi Kaufland, si nu au depozitat pe terenul de sport orice marfă, ci marfă perisabilă, marfă care tinută in condiții improprii se poate strica, mai exact au depozitat pe terenul de sport fructe, în cea mai mare parte banane, fructe care sunt ținute in soare,  pe urmă îngheață și mai tîrziu sunt vândute dezghețate nu cred ca sunt tocmai ce iși doresc oamenii să cumpere,

02.re_re_20141227_084949

03.Untitled1

04.re_re_20141227_085057

05.Untitled

Nu putem decât să sperăm că nu au trecut pe acolo si șoareci sau șobolani, nu de altceva, dar nici o autoritate a statului nu ia nici o măsură impotriva celor de la Kaufland, din contra sunt ajutați și favorizați tot timpul, oare care este motivul ?

Aveți grijă ce cumpărați, banii oricum se câștigă destul de greu

4 responses

 1. Centrul Relaţii Clienţi Kaufland

  Bună ziua.
  Cutiile fotografiate nu conţin alimente sau alte produse care urmează să fie comercializate. În cutiile respective sunt păstrate, temporar, nişte elemente din arhiva magazinului. Terenul respectiv se află în administrarea Kaufland. Situaţia prezentată în articol nu este una reală.
  Centrul Relaţii Clienţi Kaufland
  0800.080.888
  service@kaufland.ro

  decembrie 29, 2014 la 5:12 pm

  • E adevarat ca pozele nu sunt foarte clare, eu nu am scris nimic in baza pozelor, ci a ceea ce am vazut, in cea mai mare parte din cutii erau banane, si pe ceialalti paleti se poate vedea ca sunt baxuri care nu arata ca ar fi ambalate „elemente din arhiva” (harti)

   P.S. nu sunt singurul care a vazut acei paleti cu marfa pe terenul de sport

   Terenul respectiv este in administrarea magazinul ca spatiu de depozitare ?

   decembrie 29, 2014 la 7:05 pm

 2. Centrul Relaţii Clienţi Kaufland

  Bună ziua.
  Terenul de sport a fost renovat de Kaufland în cadrul modernizării magazinului, iar o suprafaţă delimitată este folosită ca spaţiu de depozitare pentru arhivă.
  Folia şi prelata sunt utilizate pentru protejarea cutiilor. Cutiile utilizate la depozitarea arhivei sunt cutii de carton refolosite.
  Nu a fost şi nu va fi păstrată pe teren marfă pentru comercializare.
  Centrul Relaţii Clienţi Kaufland
  0800.080.888
  service@kaufland.ro

  decembrie 30, 2014 la 11:20 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s