Oraşul Arad, aşa cum îl vedem toţi … sau aproape toţi

Este oficial, Alternativa De Vest a devenit partid cu acte în regulă

Un grup de arădeni au fondat Partidul Alternativa De Vest, scopul declarat este administrarea Aradului în interesul arădenilor.

Citește mai jos textul integral al comunicatului primit de la Alternativa De Vest

re_re_re_re_re_re_Grup-4

„Primul partid din România care își propune o dezvoltare la nivel regional, Partidul Alternativa De Vest, a fost înființat în mod oficial. Ideea acestui partid nu este de a se situa la dreapta sau la stânga ci a se poziționa cu totul în afara spectrului politic actual, a promova soluții și nu doctrine, soluții pentru Arad, soluții pentru cetățenii acestui oraș. Alternativa De Vest este o idee, o speranță, este arma noastră, a celor care nu avem pile și relații, a celor care încă credem că se poate face o schimbare pentru noi și pentru copiii noștri.

Cu acest crez vom merge mai departe și vom lupta, nu pentru putere, nu pentru posturi, ci vom lupta pentru viitorul în care copii noștri vor dori să rămână în această țară, să poată să stea cu capul sus în țara noastră, în orașul nostru.

Jurăm să nu facem niciun compromis și nicio alianță, să promovăm și să susținem interesul arădenilor și a cetățenilor țării, jurăm să nu punem interesul personal deasupra interesului public.

Acesta e jurământul nostru față de cetățeni și nu intenționăm să îl încălcăm. Vom susține orice proiect bun pentru Arad indiferent de partidul sau persoană care îl inițiază și vom arăta în mod public, cu argumente, toate derapajele politicienilor actuali.

Dacă dorești să ni te alături, contactează-ne pe pagina electronică alternativadevest.ro

Publicitate

2 responses

  1. da pe bune, chiar steagul americii v-ati pus pe site?

    martie 23, 2016 la 7:20 pm

    • Steagul americii contine 13 dungi orizontale si 50 pentagoane in forma de stea. Dungile alternante sunt formate din alb si rosu. Nu am reusit sa identific aceste caracteristici in cadrul paginii noastre.

      martie 24, 2016 la 10:47 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s