Oraşul Arad, aşa cum îl vedem toţi … sau aproape toţi

Bucluclul lui Bulumac

Nu pot spune că atunci îl cunoșteam pe Sebastian Bulumac (tipul cu portavoce de la protestul Colectiv din iarnă), însă l-am remarcat atunci când a preluat cuvântul în faţa mulţimii. Mai târziu i s-a alăturat şi doamna Adela Cristea. Pe atunci Sebastian Bulumac vorbea despre schimbarea clasei politice: „Nu trebuie sa ii uitam pe cei care au murit si din pacate numarul lor va fi mai mare din ceea ce transmit medicii. Pentru că amintirea lor va fi mult mai vie dacă lucrurile se vor schimba. Nu dacă se va schimba un guvern PSD cu unul PNL. Nu, în niciun caz. Dacă lucrurile se vor schimba cu adevărat.”

Astăzi Sebastian Bulumac a apărut în presă ca viitor candidat independent susţinut de PSD şi o bună parte a societăţii civile (ce uşor este în zilele noastre să-ti asumi vocea societăţii civile chiar dacă nu o reprezinţi.)

Screenshot_2016-04-11_22-46-39
Acest lucru se întâmplă după ce într-o postare anterioară de pe Facebook Bulumac arunca cu noroi ghici în cine ? Da, printre alţii şi in PSD bineînţeles. Mai apoi spunea că „PNL şi PSD promovează oameni care acum câţiva ani măturau în sedii şi goleau scrumierele”. Oare cum se simte acum că este promovat tocmai de aceşti oameni pe care îi scuipa ?Bulumac

13001173_1001195086595261_1495118384993779419_n
Cred că acum pot spune că îl cunosc cu adevărat pe Sebastian Bulumac. Voi îl cunoaşteţi cu adevărat ? Dacă nu inţelegeţi nici acum vă spun eu cine este: Este tipul ipocrit care ne-a prostit folosind o portavoce.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s