Oraşul Arad, aşa cum îl vedem toţi … sau aproape toţi

Ce găsim prin magazine de mâncare ? Salamul de la CRIS-TIM

Ce mai conține salamul de la CRIS-TIM pe lângă cică 90 % carne ? 

  • proteină din lapte
  • dextroză … Oare ce este dextroza ?
  • stabilizator (difosfați) …. Asta ce mai este ?
  • aromă naturală … cei de la CRIS-TIM nu ne spun de care
  • proteină animală …. nici despre asta nu se oferă prea multe informații
  • antioxidant (eritorbat de sodiu) …. după nume nu pare prea sănătos .. poate că totuși este
  • colorant (carmine) … de ce e nevoie să colorezi mâncarea ?
  • conservant (nitrit de sodiu) …. la ce ajută conservantul dacă produsul trebuie consumat în trei zile de la deschiderea ambalajului ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s