Oraşul Arad, aşa cum îl vedem toţi … sau aproape toţi

Cine îi favorizează ?

Magazinul Kaufland din Arad

kaufland Arad

Toti cei care locuim in Arad stim cat de contraversata a fost demolarea Stadionului CFR din Arad in locul caruia s-a construit magazinul Kaufland plus alte cateva spatii comerciale, mai toata lumea ii banuiau pe „conducatorii” orasului de coruptie, cica ar fi vandut stadionul.

Ce as vrea eu sa intreb nu este cum s-a cedat terenul catre cei de la Kaufland (personal cred ca arata mai bine zona in prezent decat arata cand era Stadionul CFR, nu cred ca ar fi mai alocat nimeni bani pentru renovarea stadionului), eu as vrea sa intreb cum reusesc cei de la Kaufland sa isi aprovizioneze magazinul, care este in zona A, cu vehicule (tir-uri) de 20 de tone ? tinand cont ca exista o hotarare a consiliului local care interzice accesul in zona A cu tir-urile:

H O T Ă R Â R E A nr. 146 din 31 mai 2007 modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Arad nr.51/2005 privind circulaţia utilajelor şi a autovehiculelor destinate transportului de mărfuri cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 to în municipiul Arad

tarife

mai sus este un print screen din hotarerea de consiliu local mai sus amintita.

Nu cred ca pietoni au stricat acest trotuar, cine plateste pentru reparatie ?

Nu cred ca pietoni au stricat acest trotuar, cine plateste pentru reparatie ?

Personal am vazut tir-uri care descarcau marfa la Kaufland (nu am fost inspirat sa fac o poza) dar cei care locuiesc in zona cred ca stiu cel mai bine.

p.s. sa insemne asta puterea corporatiilor ?

Nota eu nu pot sa dau (pentru incompetenta/coruptie e greu sa dai nota) dar oameni obisnuiti pot da o nota „conducatorilor”

Un răspuns

  1. Pingback: Puterea corporaţiilor | Arad 360°

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s