Oraşul Arad, aşa cum îl vedem toţi … sau aproape toţi

Propagandă ieftină …

… in „presa independenta” din Arad

00

sau cum se pot numi informatiile livrate de „presa independenta” online din Arad referitoare la „ZIUA EUROPEANĂ A PATRIMONIULUI ÎN CETATEA ARADULUI”.

Se pare ca data de 21.09.2013 a  fost o zi in care orice persoana ar fi putut vizita Cetatea Aradului intre orele 11-17, scriu „ar fi putut” deoarece practic nu s-a putut, cum sa vizitezi o unitate militara daca nu sti ca se poate vizita ? sau nu s-a vrut ca Cetatea Aradului sa fie vizitata ? de ce s-a facut totul cu un anumit secret ? care au fost interesele ?

„Presa independenta” din Arad ne-a anuntat doar dupa terminarea perioadei de vizitare, atunci sa fi fost si ei anuntati de organizatori (Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Arad în parteneriat cu unitatea militară și Complexul Muzeal).

Doar cei de la newsar.ro au anuntat cu o zi inainte, cei de la aradon.ro au anuntat cu 24 de minute inainte de terminarea perioadei de vizitare, spre seara (dupa trecerea orelor in care putea fi vizitata cetatea) au anuntat si cei de la arq.ro, la ora 21.13 au anuntat si cei de la vestic.ro ca cetatea a putut fi vizitata.

Culmea coincidentei:

jurnalistii de la newsar.ro, aradon.ro si cei de la vestic.ro au articole identice (au schimbat foarte putine cuvinte)

sau articolul publicat de ei a fost scris de altcineva ei doar l-au publicat, de ce nu l-au publicat mai repede ? de ce atunci cand sunt alte evenimente (ex: Zilele Aradului) se face „reclama” cu cateva saptamani inainte ?

Din pacate aceasta este „presa libera si independenta” care informeaza cetateni orasului Arad, cine mai poate sti cine si ce interese sunt in spatele acestei „prese independente”

Nota 4 domnilor de la aradon, arq si vestic.ro,

nu stiu ce sa zic de cei de la newsar.ro, au anuntat cu o zi inainte, dar din coincidenta au scris acelas articol ca cei de la aradon si vestic.ro

mai jos sunt print screen-uri de pe site-urile lor, in caz ca se gandesc sa modifice ceva pentru a nega

00newsar 01aradon 02aradon 03aradon 04arq 05arq 06.vestic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s