Oraşul Arad, aşa cum îl vedem toţi … sau aproape toţi

„Mizerabilii” din Arad

Unul nu are habar ce se întâmplă în partidul pe care îl reprezintă iar celălalt folosește Primăria Arad ca și cum ar fi propria lui firmă, publică acte ca și cum ar fi ale lui

01

După ce în 9 martie senatorul Mihai Fifor susţinea că „Eu, senatorul Mihai Fifor, nu am cerut niciodată Primăriei Arad date contabile concrete despre organizarea Cupei Davis., apărătorul cel mai înfocat al lui Falcă ripostează pe Facebook cu un document care demnostrează cel puţin 2 lucruri dintre următoarele:

  1. Mihai Fifor nu ştie ce se întâmplă în partidul său pentru că cineva din spatele lui a depus o cerere (legea 544/2001) prin care solicita informaţii privind proiectul şi devizul estimativ din care să rezulte valoarea proiectului (nota justificativă) despre Cupa Davis. Mă întreb atunci ce ştie domnul Fifor şi în ce măsură este un bun cordonator al echipei PSD dacă nu cunoaşte munca echipei sale ?
  2. Mihai Fifor minte şi se ascunde în spatele unui joc de cuvinte prin care se distanţează elegant de răspuns fără a da însă un răspuns firesc care să ţintească adevărul: „Eu nu am cerut,însă colegii mei de partid au depus o cerere prin care s-a solicitat acest lucru.”
  3. Gheorghe Falcă conduce o primărie din care informaţiile se scurg cu sau fără voia sa, dovada fiind că în mediul online circulă deja copia cererii depuse de PSD. Conform legii informațiile cu privire la datele personale ale cetățeanului pot deveni informații de interes public numai în măsura în care afectează capacitatea de exercitare a unei funcții publice. Şi nu spun asta ca să apăr PSD-ul, problema este de principiu: „Se respectă sau nu se respectă legea în primăria condusă de Falcă.”
  4. Gheorghe Falcă se foloseşte de instituţia primăriei ca de o instituţie care-i aparţine iar legea nu mai contează pentru el. De ce ? Păi dacă nimeni nu fură informaţii utile pentru a proteja imaginea primarului prin expunerea unor date confidenţiale, înseamnă că doar Falcă putea să scoată acel document din primărie şi să-l expună public.

Se pare că acesta este nivelul de politică practicat în Municipiul Arad. Se minte, se  scuipă cu rahat şi asta pentru a ne face pe noi spectatori la un show de 2 bani din care ei doresc să încaseze biletele.AdrianBarbes

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s