Oraşul Arad, aşa cum îl vedem toţi … sau aproape toţi

Odată cu campania electorală a început manipularea sondajelor

Toți știm că neoficial a început campania electorală, dar nu toți știm că unele site-uri „corectează” sondajele de opinie, mai jos este dovada „corectării” unui sondaj de opinie, sondaj de opinie care poate influența votul arădenilor. De ce ar fi reactualizat un articol care conține doar un sondaj și o frază scurtă ?

000

Toată lumea știe că într-un fel sau altul un sondaj de opinie poate influența alegerile, să se încerce manipularea alegerilor din 5 Iunie 2016 ?

Print screen-urile de mai jos demonstrează că sondajul de opinie privind „voința” alegătorilor a fost modificat de mai multe ori în nici 24 de ore

0002

0004

Să fie doar o eroare a site-ului ? La câți bani trebuie să fi dat pe site nu cred să fie o eroare

Să fie un semn pentru cel care ar putea plăti cel mai mult ? Întreb asta deoarece Falcă a fost pentru câteva minute  din nou pe primul loc, să îi fi spus cineva: „uită-te la ora 13 să vezi că se poate și pe urmă discutăm de preț ” ?

Modificarea sondajului este doar una din „anomali”

Pe lângă faptul că în sondajul făcut de ei o persoană poate vota mai mulți candidați fără vreun artificiu (schimbare IP, proxy, etc …), lucru anormal deoarece nici când se merge la urne un buletin de vot ștampilat cu mai mulți candidați nu este valabil, au omis să treacă în sondaj un candidat pe care tocmai ei l-au anunțat că ar fi candidat la Primăria Arad. Și asta cu doar o lună în urmă, așa repede să fi uitat sau nu au vrut să supere pe cineva ?

0005

La aceste întrebari doar cei care administrează site-ul pot raspunde, sau ne putem imagina fiecare care ar putea fi motivul pentru care au omis un candidat și tot schimba ordinea candidaților

Până atunci nota 4 pentru cei care încearcă să manipuleze sondajele sau vor să facă bani pe spatele oamenilor care se lasă influențați de aceste sondaje

2 responses

 1. bigone

  ia dați- i lui simi o bere ( în plus peste ce poate duce maiul lui!), lui doru un ordin de la pcr, iar lui nea iercan o suplimentare la pensie ș- or scrie doar ce vreți voi!

  martie 17, 2016 la 9:01 pm

 2. NE-AM SATURAT DE ATATA TRADARE < HOTIE <MINCIUNA < PARVENISM !
  PENTRU POLITICA SI PARTIDELE LOR A-SI DESERVESC INTERESELE PROPRII SI ALE CLICILOR DIN CARE FAC EI PARTE !
  CAT MAI SPERATI CA VE-TI PUTEA SA UMILITI ACEST POPOR CU AROGANTA , SI LIPSA DE RESPECT UMAN !
  – SA STITI CA LUMEA SA TREZIT SI CA NU VA MAI MERGE LA FEL CA SI PANA ACUM !
  DUMNEZEU NU VA MAI LASA !!!

  martie 18, 2016 la 11:40 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s